Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Yhteys

Hallituksen yhteinen sähköposti: akt-hallitus[at]helsinki.fi

Hallituksen jäsenten yhteystiedot

Postiosoite: Akateemiset kasvintuottajat, Latokartononkaari 5, Viikki C-talo, PL 27, 00014 Helsingin Yliopisto

Kerhohuone Puuhis: Metsätieteiden talo eli B-talo, Latokartanonkaari 7. Pääovesta sisään tullessa heti vasemmalla puolella on portaikko. Mene portaita alas kellariin ja palo-oven jälkeen oikealle käytävän päähän.

Häirintätilanteet AKT:n toiminnassa: Ilmoita kokemastasi tai havaitsemastasi häirinnästä AKT:n häirintälomakkeella. Ilmoituksen jättäjän henkilöllisyys jää aina vain AKT:n yhdenvertaisuusvastaavan tietoon eikä sitä jaeta kenellekään muulle. Ilmoituksen voi tehdä myös täysin anonyymisti.

Vuonna 2022 AKT:n yhdenvertaisuusvastaavana/häirintäyhdyshenkilönä toimii Katleena Suomi.

Liity AKT:n sähköpostilistalle: Lähetä viesti subscribe akt-lista osoitteeseen majordomo[at]helsinki.fi. Jätä viestin aihe tyhjäksi. Sinulle pitäisi tulla hetken päästä kaksi automaattiviestiä ”Majordomo results” ja ”Welcome to akt-lista”. Näihin viesteihin ei tarvitse vastata, vaan nyt sinun pitäisi olla listalla. Listalta erotaan samalla tavalla, mutta viestiksi unsubscribe akt-lista.

AKT:n Instagram: akateemisetkasvintuottajat

Kasvintuotantotieteiden opiskelijoiden whatsapp-ryhmä: Pääset mukaan whatsapp-ryhmään lähettämällä osoitteeseen akt-hallitus[at]helsinki.fi liittymispyynnön, jossa kerrot puhelinnumerosi. Voit myös pyytää suoraan ketä tahansa hallituksen jäsentä tai muitakin kasvintuotannon opiskelijoita lisäämään sinut ryhmään.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: