Toiminta

Yleiskokoukset

Järjestämme vuosittain vähintään kolme yleiskokousta, joihin kaikki ovat tervetulleita. Kokoukset pyritään järjestämään alan yrityksissä, joten pääset myös tutustumaan mahdollisiin työpaikkoihin sekä alan vaikuttajiin.

Kukkasidonta

Kerhon toimintaa rahoitetaan tekemällä Viikin kasvihuoneilla kukka-asetelmia ja -kimppuja erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

KatuKake

Kasvintuotannon kaljakerho kokoontuu pitkin vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaisuuksissa maistellaan erilaisia oluita ja keskustellaan kaikesta maan ja taivaan väliltä. Tapaamisaika ja -paikka ilmoitetaan AKT:n sähköpostilistalla.

Kekri eli sadonkorjuujuhla

AKT:n suurin vuosittainen tapahtuma loka-marraskuussa: sitsityyppinen juhla, jossa nautitaan perinteistä suomalaista ruokaa ja jokavuotisen viinanmaustokilpailun antimia. Kilpailussa on tarkoituksena maustaa kirkasta viinaa kotimaisilla luonnon raaka-aineilla.

Syysretki

Oman alamme kohteisiin järjestettävä reissu on aina ollut mukava piristys alkusyksyn tohinoihin. Kohteet ovat kasvintuotanto- ja puutarha-alan yrityksiä jollakin vuosittain valittavalla alueella Suomessa.

Pikkujoulut

AKT järjestää perinteiset pikkujoulut joulukuussa. Tarjolla hyvää seuraa, puuroa ja glögiä.

Toimintakertomus

AKT:n toimintakertomus löytyy Sampsan nettisivuilta Sampsan toimintakertomuksen yhteydessä.

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: