Hallitus

Hallitus 2021

Hallituksen jäseniin saa yhteyden sähköpostilla. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi[at]helsinki.fi, ilman ä:n ja ö:n pisteitä (ellei toisin mainita). Koko hallitukseen saa myös yhteyden sähköpostiosoitteella: akt-hallitus[at]helsinki.fi

Puheenjohtaja Katleena Saarinen

Olen Katleena Saarinen, toisen vuoden maaperä- ja ympäristötieteen opiskelija sekä AKT:n tämän vuoden puheenjohtaja. Kiinnostukseni kasveihin on herännyt jo lapsuuden puutarhamyymäläkäynneillä eikä tuo kiinnostus ole vuosien myötä ainakaan vähentynyt. Nykyisin olen (yli-)innokas harrastajadendrologi ja -puutarhuri, jonka vapaa-ajasta iso osa kuluu kahta omaa puutarhaa hoitaessa ja suunnitellessa.

Järjestö- ja yhdistystehtävistä minulle on kertynyt kokemusta useamman vuoden ajalta. AKT:ssä parasta on tietenkin se, että meillä pääsee viettämään aikaa samanhenkisessä porukassa ja tutustumaan itselle vieraampiinkin kasvintuotannon aiheisiin. Nähdään kerhon tapahtumissa!

Sihteeri Lauri Kajan

akt2

Olen kolmannen vuoden opiskelija Kuopiosta lihatilalta ja lähdin vähän kaikenlaiseen hommailuun mukaan. Käteen tarttuivat esimerkiksi parin alakerhon sihteerin hommat ja Idun päätoimittajan pesti. Harrastan ammuntaa ja kaikenlaista eräilyä aina kun aika semmoseen töiltä riittää.

Jos on hyviä ideoita Ituun ota yhteyttä.

 

Taloudenhoitaja Heidi Koskinen 

akt3

Olen toisen vuoden kasvintuotantotieteen opiskelija Uudeltamaalta ja toimin AKT:n tämän vuoden taloudenhoitajana. Pienestä pitäen on tullut vietettyä aikaa kotipihalla kasveja hoitaen, erityisesti minipellolla rikkaruohoja kitkien. Sitä kautta kiinnostus kasvien kasvua ja kehitystä kohtaan on herännyt.

Taloudenhoitajan virka tuntui itselleni sopivalta, sillä samalla pääsen tutustumaan järjestötoimintaan.

 

Isäntä Jaakko Klemola

Taloudenhoitaja_JaakkoKlemolaOlen kolmannen vuoden kasvintuotantotieteiden opiskelija ja kotoisin Hauholta Kanta-Hämeestä. Kotitilallani harjoitetaan kasvintuotantoa päätuotteenamme ruokaperuna. Edellisen hallituksen taloudenhoitajan virka jäi koronan johdosta vähätöiseksi, joten päätin jatkaa hallituksessa isännän virassa. Vapaa-aikani kuluu veneilyn ja vaihtelevan liikunnan parissa.

 

Emäntä Juho Komulainen

akt1

Kajjjaanista kotoisin oleva taimiston kasvatti ja usean pistokkaan juurrutuksen harjoitellut neljännen vuoden kasvi. Oon nyt muutaman vuoden pyörinyt erinäisissä järjestöhommissa ja niinhän se oli tällekin kaudelle napattava jotain erilaista ja epävirallista. Tämän kasvukauden toimin siis AKT:n emäntänä ja meinasin täyttää viran enemmän tai vähemmän erikoisilla eväillä. Pääasia että kaikille maistuu ja on jotain mitä viinillä täydentää. Puitteet tietenkin on aina kunnossa ja kun tulee mieleen niitä kuuluisia ”hyviä ideoita” niin vinkkaa ja me järkätään! 😉

Toimintavastaava Akseli Koskivaara

akt4Minä olen Akseli ja toimin AKT:n tämän vuoden virkistysvastaavana. Taustaltani olen kolmannen vuoden agroteknologian opiskelija, jolla kipinä maatalouteen ei ole syttynyt penskana ryytimaata tonkiessa, vaan navetassa lantaa kolatessa. Mutta kasvintuotanto on silti lähellä sydäntä, ja AKT:n iloiseen joukkoon mukaan otetaan kaikki halukkaat. Meillä ja maailmalla jylläävä virus vielä hankaloittaa toimintaa kaikin mahdollisin tavoin, mutta toivotaan asioiden kääntyvän vuoden mittaan valoisampaan suuntaan. Päästäisiin porukalla touhuamaan, sillä sehän on opiskelijaelämässä parasta.
Voimia ja valppautta siskot ja veljet!

 

Esimies
Jari Valkonen

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: